Kære udlejer

Hos Property Visions Rental lægger vi stor vægt på at have et tæt samarbejde med udlejer. Høj service, professionel rådgivning og løbende dialog er nogle af kerneværdierne i vores samarbejde.

Property Visions Rental har et stort netværk, og derved let ved at finde de rette lejere. Mange af disse kommer via relocatorer og arbejder i større danske og internationale virksomheder og på ambassaderne.

Vi udlejer både til virksomhederne og til private lejere. Alle potentielle lejere bliver gennemgået og screenet inden en eventuel fremvisning af din bolig.

Besigtigelsen: Første skridt er et uforpligtende besøg af en af vores erfarne boligagenter. På mødet vil vi gennemgå boligen og formidlingsaftalen, tale om huslejens størrelse, hvilken type lejer der ønskes samt hvad der forventes af det kommende samarbejde.

Formidlingsaftalen: Så snart vi har formidlingsaftalen retur i underskrevet stand, starter arbejdet med at finde den rette lejer til din bolig.

Fremvisningerne: Ved alle fremvisninger vil en af vores boligagenter være til stede. Boligen bliver fremvist og gennemgået grundigt. Der varsles altid om kommende fremvisninger.

Salær: Ejendomsvisioner Udlejnings salær udgør 1. måneds husleje, dog minimum kr. 8000.- + moms. Salæret forfalder som en engangsbetaling ved lejekontraktens underskrift, og fratrækkes fra lejers første indbetaling af depositum og første måneds leje.

Udlejningen: Når den rigtige lejer er fundet, udarbejdes en lejekontrakt, som godkendes af dig inden den sendes til lejer. I samarbejde med vores jurist bliver lejeaftalen udarbejdet efter lejelovens bestemmelser.

Afregning: I forbindelse med indgåelse af lejeaftalen, indbetaler lejer første måneds husleje og depositum (svarende til 3 mdr. husleje) til Property Visions Rental. Efter lejers godkendelse af lejemålet afregnes du, efter modregning af aftalt salær, indenfor 5 bankdage.