Om os

For os er hjemmet noget særligt. Det er her vi har vores base, finder tryghed og lader op. Når du skal udleje dit hjem i andres hænder, er det derfor en tillidssag.

Hos Ejendomsvisioner Udlejning prioriterer vi at have et tæt samarbejde med udlejer samt et godt kendskab til lejer, således at vi kan finde det bedste match til vores kunder. Derfor bliver alle potentielle lejere altid gennemgået og screenet inden en eventuel fremvisning af din bolig.

Mange af vores lejere arbejder i danske og internationale virksomheder samt på ambassaderne. Flere af disse kommer via relocation agenter, hvilke vi har et godt og tæt samarbejde med. For det handler alt sammen om at finde den bedst mulige lejer til din bolig.

I spidsen for Ejendomsvisioner Udlejning står Nadja Schou-Kocher. Nadja har flere års erfaring inden for boligformidling og udlejning i Storkøbenhavn og Nordsjælland – og således et indgående kendskab til markedet samt et omfattende netværk.

Når du vælger at lade os håndtere din udlejning, er du garanteret høj service, rådgivning og en løbende dialog.

Vi sikrer dig en respektfuld, professionel og dedikeret håndtering af din bolig, for det vigtigste for os er, at dit hjem er i trygge hænder.

SE VORES ANMELDELSER PÅ TRUSTPILOT

VORES UDLEJNINGSTEAM

NADJA SCHOU-KOCHER

GENERAL MANAGER & PARTNER