Om os

Ejendomsvisioner Udlejning bistår ved udlejningen af boliger i Storkøbenhavn. I spidsen for afdelingen står Nadja Schou-Kocher og Charlotte Rønne Krøigaard, som begge har 8 års erfaring inden for boligformidling og udlejning i Storkøbenhavn og Nordsjælland. Med Ejendomsvisioner Udlejning er vores mål at være den foretrukne partner til udlejning af boliger i Storkøbenhavn. Vi ser frem til at tilbyde et professionelt samarbejde, baseret på et indgående kendskab til markedet, et omfattende netværk og stor respekt for vores kunder og deres hjem.

Udlejning af ens hjem er en tillidssag. Ejendomsvisioner Udlejning lægger stor vægt på at have et tæt samarbejde med udlejer. Høj service, professionel rådgivning og løbende dialog er nogle af vores kerneværdier.

Vi sætter en ære i at finde det bedste match til vores kunder. Mange af lejerne kommer via relocation agenterne og arbejder i danske og internationale virksomheder og på ambassaderne.

Vi udlejer både til virksomheder og til private. Alle potentielle lejere bliver gennemgået og screenet inden en eventuel fremvisning af din bolig.

SE VORES ANMELDELSER PÅ TRUSTPILOT

VORES UDLEJNINGSTEAM

CHARLOTTE RØNNE KRØIGAARD

HOUSING MANAGER

NADJA SCHOU-KOCHER

GENERAL MANAGER & PARTNER